Britti-pop

Pidä huolta puhelimestasi ja nauti musiikista myös tulevaisuudessa

Puhelin on tänä päivänä tärkeä osa niin arkea kuin juhlaa. Monille puhelimesta onkin tullut lähes korvaamaton osa esimerkiksi musiikin kuuntelua. Kompakti puhelin kulkee helposti mukana taskussa tai repussa minne ikinä menemmekin – ja samalla reissulla mukana kulkevat myös tuhannet ja taas tuhannet eri artistit ja kappaleet!

Suojaa puhelimesi oikein

Monet tämän päivän musiikin suoratoistopalveluista on helppo ladata sovelluksena suoraan puhelimeen, jolloin omat suosikkiartistit ja -kappaleet kulkevat helposti mukana missä ikinä liikummekin. Kappaleita on myös mahdollista ladata offline-tilaan, jolloin jokainen pääsee nauttimaan musiikista myös ilman nettiyhteyttä. Tänä päivänä puhelimiin mahtuukin mallista ja tallennustilasta riippuen jopa kymmeniä tuhansia kappaleita!

Samalla on kuitenkin totta, että koska kuljetamme puhelinta mukanamme joka paikkaan, puhelin altistuu monille iskuille ja kolhuille. Tästä syystä puhelin kannattaa suojata huolellisesti käytön yhteydessä ja erityisesti, jos kyseessä on hieman arvokkaampi puhelin, sillä esimerkiksi rikkinäisen näytön vaihto uudemmissa malleissa voi helposti maksaa useita satoja euroja!

Ei siis ole ollenkaan mahdotonta, että toisinaan puhelin voi lipsahtaa vahingossa kädestä, taskusta tai laukusta ja iskeytyä maahan sellaisella voimalla, että koko laite menee käyttökelvottomaan kuntoon. Jos korvaavaa laitetta ei löydy samalta istumalta, voit joutua viettämään päiväkausia ilman reggaeta, pop-musiikkia, rokkia tai mitä tahansa musiikkia sitten kuunteletkin. Tämä voi kuulostaa lähes painajaismaiselta tilanteelta varsinkin, jos sinulla on tapana kuunnella puhelimesta musiikkia missä ikinä liikutkin!

Suojakuorilla ja panssarilasilla pääset jo pitkälle

Suojakuorien avulla et pelkästään suojaa puhelintasi ja arvokasta musiikkikirjastoa paremmin, vaan pystyt personoimaan puhelimen oman tyylisi mukaisesti. Löydät valtavan valikoiman erilaisia suojakuoria ja panssarilaseja osoitteesta https://www.tekniikkaosat.fi/, josta löydät myös monipuoliset lisätarvikkeet iPhonelle, Samsungille, Sony Xperialle, Huaweille ja monille muille tunnetuille merkeille. Edullisten tarjoushintojen ansiosta voit tilata puhelimellesi suojakuoret vaikka viikon jokaiselle päivälle, jolloin voit vaihdella puhelimen tyyliä oman mielesi mukaan.

Panssarilasin hankkiminen voi kuulostaa turhalta ostokselta, mutta usko tai älä, se tulee pelastamaan puhelimesi monilta kolhuilta ja säröiltä! Panssarilasi on iskunkestävästä lasista valmistettu näytönsuoja, joka asennetaan puhelimen näytölle. Tällä tapaa, jos puhelin tippuu esimerkiksi maahan, näytön sijaan iskun ottaa vastaan panssarilasi, jolloin panssarilasin mennessä rikki arvokkaampi näyttö pysyy koskemattomana. Kuten voit huomata, muutaman euron arvoiseen panssarilasiin investoiminen on huomattavasti järkevämpää kuin useiden satojen eurojen pulittaminen uuden näytön vaihtamisesta!

bard